Paragnost en edelsteenspecialist in Den Haag
Gerard Heutink

Ik ben sinds 1982 werkzaam als Paragnost. Ik heb een praktijk in Den Haag waar ik mensen probeer te helpen met mijn paranormale gave. Door de jaren heen heb ik meegewerkt aan diverse radio en televisie programma’s. Wie kent het Zwarte Gat niet van Veronica waar mensen veel informatie kregen op paranormaal gebied.
Ook muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven ik zing, componeer en schrijf liedjes en maak mijn eigen meditatiemuziek, waar ik mij geweldig in kan ontspannen. Mijn eerste CD is 31 maart 2016 uit gekomen en heet Angel-Feelings.


read more
Aura’s

Aura’s zien kan iedereen leren. Dit kan paranormaal met je derde oog, je pijnappelklier. Je kunt het ook met wat oefening leren met het gewone oog te zien.

De meeste mensen praten over aura’s bij mensen, maar alles wat leeft op de wereld heeft een aura. Wij hebben in de tijd van Het Zwarte Gat wel eens testen gedaan met mensen die paranormaal aura’s kunnen zien. Daar hebben we mensen achter een breed scherm geplaatst en verschillende auralezers laten kijken wat er voor kleuren er gezien werden. Zo kwamen we er achter dat een aura behoorlijk breed kan zijn en dat een aura wel een hele kamer kan vullen.


read more
Edelstenen

Phi kristallen, Vogel kristallen of Phi Vogel kristallen zijn zeer krachtig doordat ze het licht op een speciale manier focussen of bundelen. Ze worden gebruikt om te helen op dna nivo, van het fysieke en het lichtlichaam.

Phi kristallen hebben een duidelijke link naar Atlantis. Deze zeldzame kristallen werden daar gebruikt omdat deze door hun bijzondere vorm licht konden versterken. Kristallen werden gebruikt om energie op te wekken, maar deze energieën waren zo krachtig dat niet iedereen deze verantwoordelijkheid nog kon hanteren.


read more