Aura’s


Aura’s zien kan iedereen leren. Dit kan paranormaal met je derde oog, je pijnappelklier. Je kunt het ook met wat oefening leren met het gewone oog te zien.

De meeste mensen praten over aura’s bij mensen, maar alles wat leeft op de wereld heeft een aura. Wij hebben in de tijd van Het Zwarte Gat wel eens testen gedaan met mensen die paranormaal aura’s kunnen zien. Daar hebben we mensen achter een breed scherm geplaatst en verschillende auralezers laten kijken wat er voor kleuren er gezien werden. Zo kwamen we er achter dat een aura behoorlijk breed kan zijn en dat een aura wel een hele kamer kan vullen. Een aura begint altijd met de kleur wit dat is het kaarsje wat het laatste uitgaat als je sterft. Er zijn veel mensen die het wit waarnemen bij iemand die voor een witte muur staat met een licht er boven. Dit gebeurt meestal als je je op iemand concentreert. Op dat moment ben je de staafjes en kegeltje in je ogen aan het stimuleren om ook kleuren te zien. Bij een kind treed deze verschijning meer op als bij een volwassene. Dit komt doordat bij een kind de staafjes en kegeltjes bij de geboorte geprogrammeerd zijn. Maar mensen leren kinderen alleen de dingen die zij zelf ook zien. Dus als een kind bij een mens kleuren ziet wordt er meestal gezegd oh wat mooi meer niet. Zo gaan die staafjes en kegeltjes verwaarloosd worden en de kleuren verdwijnen. Bij de een gaat dit weg en bij mij is dit altijd gebleven. Zo kan ik met mijn gewone ogen en met m’n derde oog aura’s zien. Het is wel zo dat met mijn derde oog het beeld van alle kleuren scherper is dan met mijn gewone ogen. Maar met mijn derde oog kan ik de belangrijkste kleuren waarnemen wat betekent dat je de kleuren die er zijn belangrijk zijn voor dit moment. En is het makkelijker om een goede uitleg te geven over die

kegeltjestaafjes

kleuren.

Als ik de betekenis van de kleuren moet uitleggen op een zo natuur mogelijke manier zou dit wel een boek kunnen worden. Zo kun je paranormaal en wetenschappelijk kleuren uitleggen. Ik kies het liefste voor de paranormale manier. Aura’s hebben ook gaten die je nooit ziet op een foto net als in het heelal de zwarte gaten. Wij bestaan uit de zelfde bestanddelen als de aarde en als de aarde ziek wordt, kan het van invloed zijn op de aura en het lichaam. Als je dus niet goed in je energie zit heeft dit te maken met je licht (het wit) en je aura. Als een aura niet goed fel is van kleur, kan je ziek zijn. Het is ook mogelijk om hele oude kleuren waar te nemen van jaren geleden maar dit is niet voor iedereen weg gelegd. Het betekent wel dat die persoon nog steeds in het verleden leeft.

Als je aura’s kunt zien, wil dit nog niet zeggen dat er paranormale vermogen bij je zijn. Maar het is wel mooi om te zien.

Aura-healing
Je hebt misschien wel eens gehoord van aura-healing. Wat is nu aura-healing? Het is niet met de hand boven mensen hangen en bewegen zoals veel mensen beweren. Als je in je bed ligt zie je soms dat je de paarse kleur ziet met je ogen dicht, als je dan je ogen open hebt zie je het nog. Dit is kijken in je eigen aura. Van die kleuren zien, worden mensen rustig en ontspannen en dit is aura-healing. Kijk maar hoe mensen reageren op de regenboog. Het fascineert je om lang te kijken en het geeft je rust, aura-healing. Dit is ook het geval met hoe mensen zich kleden. Triest is donker en licht is vrolijk. Kijk maar naar de rechtbank zwart en donker en een wit befje een klein beetje mededogen.

Een aura is niets vreemds, het hoort bij een levend wezen. Een aura is je uitstraling. Als je 20 seconden naar een van de gekleurde ballen kijkt en daarna naar een wit vel papier dan zie je de bal terug in een andere kleur. Zo train je de staafjes en kegeltjes in je oog om aura,s te leren zien.

roodoranjegeelgroenblauwpaars

aura test