Ardennen


LavalWorkshop Paranormale ontwikkeling in de Ardennen- Belgie

Onderleiding van paragnost Gerard Heutink
Miniworkshop is even nog niet bekend

 Een van de leerzaamste en gezelligste workshops
Paragnost Gerard Heutink gaat weer van start met een paranormale ontwikkelings mini workshop in een geweldig kasteel met een sfeer van energie en rust. Nu alweer voor het veertiende jaar succes in het zelfde Kasteel. Dit zegt wel wat!! Hoe de sfeer is. Het prachtige kasteel ligt in de streek St. Ode (Belgie) met een rijke en inspirerende omgeving met veel nostalgie en legendes.

De rust van de omgeving heeft een inspirerende en ontspannende werking en geeft je een gevoel van balans, het lijkt alsof we ons in de middeleeuwen bevinden.

Het programma
Deze cursus zal in het teken staan van leren omgaan met je intuïtieve gevoelens en hoe het paranormale tot stand komt, zonder gezweef en op een normale en volledig begrijpbare manier. Door de 30 jaar ervaring van Gerard zult u een zee aan informatie mee naar huis nemen, waar je een duidelijk inzicht krijgt, wat u in de praktijk tot uiting zou kunnen brengen.

Zo gaan we ons verdiepen in psychometrie, helderziendheid, dromenuitleg, Ook dromen spelen in het paranormale een belangrijke rol dus gaan we in deze cursus dit fenomeen behandelen en leren we dromen uitleggen, aan de hand van de symbolen. Gerard legt dromen uit in het blad Paraview, waar u zich op kunt abonneren. Ook zal Gerard antwoord en advies geven op vragen over jullie eigen ervaringen. Je zal tijd tekort hebben. aan alles wat de Ardennen te bieden heeft. Kortom het zal het weer een interessante en gezellige humorvolle workshop worden. i.v.m. de grote belangstelling is het belangrijk snel te reageren vol is vol! maximaal 15 mensen. Kortom een geweldige workshop met leerstof en geen gezweef. Met twee benen op de grond blijven staan. Iedereen komt gezond en gezellig naar mij toe en we gaan ook weer gezond naar huis.

contact op of ga direct naar het inschrijfformulier om je aan te melden.