Voorspellingen 2022

Gerard Heutink boom

Voorspellingen 2022

CORONA

De corona zal in 2022 nog niet afgelopen zijn, en ziekenhuizen ook nog overbelast blijven. Ook in Europa zal het virus nog steeds een groot probleem zijn, in de samenleving. Het verkeerde en trage beleid in Nederland met de corona regels zullen Rutte en de Jonge duur komen te staan. Het gaat nog veel problemen geven met de niet gevaccineerde.

Bepaalde mensen blijven zich verzetten en tegenwerken. De handhaving is ver te zoeken en word niet nageleefd.

Er gaat ook een groot probleem komen bij bedrijven die de corona toeslag hebben gekregen en het terug moeten betalen. Er zullen veel bedrijven omvallen. Nederlanders worden moe van alle regeltjes en opdrachten, en houden zich niet aan de regels. De ziekenhuizen komen in de problemen door de bezuinigingen vanuit het verleden. 

STAKINGEN EN DEMONSTRATIES

Er zullen stakingen gaan plaats vinden o.a. in de gezondheidszorg, de boeren en tegenstanders van de corona beleid. Ook bij de Politie zullen weer problemen komen door overbelasting. Politie agenten nemen ontslag omdat ze de overbelaste werkzaamheden niet meer aankunnen. Het handhaven is een zeer groot probleem zowel bij de Boa,s Politie als bij de beveiliging. Er komt steeds meer bedreiging naar de Boa,s en de Politie wat niet positief voelt. Ook zal het assielbeleid in Nederland weer falen. Overbelaste COA instellingen gaan grote problemen krijgen, zowel in de opvang en de huisvesting. Ook zullen er weer mensen demonstreren tegen de opvang en het assielbeleid. Het intrigeren is nog steeds een grote ongeorganiseerde bende en niemand luistert. Er komen meer problemen in de sociale huurwoning sector, er zijn te weinig sociale huur woningen. De Nederlandse inwoners gaan demonstreren omdat ze zich achtergesteld voelen in de sociale huurwoning sector.

NIEUWE REGERING,

De nieuwe regering zal ook weer falen en verkeerde beslissingen nemen. Het zal in de toeslagen problematiek nog een groter probleem plaats vinden. Er komen weer nieuwe leugens naar boven, Daardoor zullen er weer nieuwe problemen komen bij de Belasting. Er worden weer verkeerde investeringen gedaan. Ook de nieuwe afspraken in de formatie zullen niet nagekomen worden. De nieuwe, oude regering zal weer in de problemen komen, en de leugens houden aan. Er veranderd niets bij de nieuwe regering alles blijft gewoon bij het oude. De afgetreden regering komt in grote problemen. Sigrid Kaag gaat het heel moeilijk krijgen met haar asielbeleid en denkt zelfs aan aftreden. Ook Rutte zal overwegen om te stoppen ondanks zijn eigenzinnig doorsettings vermogen. Nederland is overigens het verleden van het oude kabinet nog niet vergeten. En dat gaat weer problemen geven. Er komen weer nieuwe leugens naar boven via de omroep.

NEDERLAND

De armoede maakt grote sprongen in het negatieve, steeds meer mensen moeten aankloppen bij de voedselbank. Drugssmokkel zal in grote mate toenemen er worden steeds meer drugs laboratoriums opgespoord worden. Nederland zal ook te maken krijgen met steeds meer branden auto,s, bedrijfsbranden, woonhuizen Er gaat ook een groot probleem komen met bedrijven die corona toeslag hebben gekregen en terug moeten betalen. Er zullen veel bedrijven omvallen. Ook de horeca krijgt steeds meer problemen, waardoor de prijzen op het terras geweldig gaan stijgen. Mensen kunnen het terras en de boodschappen niet meer betalen. De prijzen in alle sectoren blijven stijgen o.a. benzine, levensmiddelen, kleding, autokosten garage verzekeringen, gezondheidszorg enz.enz. De nederlanders kunnen maar moeilijk rond komen. Ook de toeslag affaire gaat in 2022 nog een grote rol spelen bij mensen, die nog steeds geen geld hebben gekregen. De vergoeding van de schade vanuit het verleden in Groningen laat in 2022 ook nog steeds op zich wachten. Het gaat allemaal in een slakkengang. Nederland gaat het in 2022 nog moeilijk krijgen. I 

MILIEU 

Er gaat niet zoveel veranderen met het milieu, alleen maar praten over geld en de kosten die het met zich meebrengt, wordt neergelegd bij de burger. De industrie de grote vervuilers worden weer beschermt en draaien er niet voor op. De hoge heren en dames bij de Shell vertellen: de Shell dat ze aan het milieu gaan werken, maar het blijkt dat dit een grote leugen is. Het sterven van de bijen en de vlinders geeft aan dat het niet goed gaat met onze natuur. Er moet echt iets gebeuren voor het te laat is. Er moeten meer bossen komen en niet alleen huizen bouwen en wegen aanleggen. Alle milieuvergaderingen met alle landen van de wereld praten om gezamenlijk samen te werken, maar het loopt vast. Niemand wil investeren als het geld kost dat word een lang gesprek. Het gaat niet alleen om wat er moet gebeuren maar wie gaat dit betalen. De opwarming van de aarde gaat gewoon verder. Nederland heeft een grote mond wij dit en wij dat maar er gebeurt niets. 

MILIEU RAMPEN

Er zullen meer natuurbranden zijn in Amerika, Australie, Frankrijk. Portugal, Frankrijk, Engeland, Belgie. Het blijkt dat de dijken in Nederland nog steeds niet in orde zijn. De aarde gaat protesteren en aardverschuivingen, uitbarsting van vulkanen zijn de gevolgen. Wateroverlast zal ook in 2022 een probleem zijn. Verzekeringen gaan de schade niet meer betalen en gaan de voorwaarde veranderen. De vervuiling in de natuur gaat gewoon door plastiek zal weer voor problemen gaan zorgen in de zee. Ook zal er weer een olieramp in de zee plaats vinden veel waterdieren en vogels zullen sterven. Aardbevingen in Groningen gaan erger worden door verkeerde inschattingen. 

Er word ook stiekem meer gas gewonnen als wat is toegestaan. 

BUITENLAND

Spanje en Portugal krijgen te maken met extreme warmte maar ook veel neerslag en bosbranden. De prijzen zullen ook in de vakantie landen tot grote hoogte stijgen. Het probleem met Wit-Rusland gaat grote problemen geven en wordt ondersteund door Poetin. Daardoor zal gastoevoer uit Rusland blokkeren en ook in prijs zal stijgen. Aleksandr Loekasjenko zal niet stoppen en de E.U. trekt aan het kortste eind. Dit hele gebeuren brengt de E.U.  in grote problemen. Financieel gaat het grote problemen geven. Ook Amerika gaat zich ermee bemoeien. De vraag is wat gebeurt er met die vluchtende mensen. Polen gaat ze niet opvangen.