Gerard Heutink


Ik ben sinds 1982 werkzaam als Paragnost. Ik heb een praktijk in Den Haag waar ik mensen probeer te helpen met mijn paranormale gave. Door de jaren heen heb ik meegewerkt aan diverse radio en televisie programma’s. Wie kent het Zwarte Gat niet van Veronica waar mensen veel informatie kregen op paranormaal gebied.
Ook muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven ik zing, componeer en schrijf liedjes en maak mijn eigen meditatiemuziek, waar ik mij geweldig in kan ontspannen. Mijn eerste CD is 31 maart 2016 uit gekomen en heet Angel-Feelings.
Veel mensen lopen met problemen rond, waarover zij niet kunnen of willen praten en hoe langer men wacht, hoe erger de klachten worden. In de loop der jaren heb ik vele mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggegeven en heb ik mensen begeleid bij hun herstel. Het probleem is dat te veel individuen zich laten leiden door hun omgeving, zonder er bij stil te staan wat men eigenlijk zelf wil. Het vluchten in het hoofd is een gevolg hiervan, waardoor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Ook kan een traumatische ervaring uit het verleden een rol spelen bij het ontstaan van klachten.
imagesDeze ervaringen worden vaak onbewust weggestopt uit een soort zelfbescherming. Wat ik zie bij mensen, is soms confronterend, maar werkt wel verhelderend. Het is belangrijk dat je eerlijk bent naar de mensen toe en geen hocus pocus en geen vage verhalen verteld. Mensen zien je als soms als een laatste strohalm en daar moet je geen misbruik van maken. Ik begrijp soms zelf niet waar mijn waarnemingen vandaan komen ik heb dit al van kinds af aan. Het is soms best wel moeilijk om met die dingen om te gaan omdat je in een wereld staat waarin je van het kastje naar de muur gestuurd word.
De paranormale wereld is een vreemd fenomeen er is veel kaf onder het koren. Ook zijn er veel mensen die paranormale verschijnselen hebben die niet weten waar ze naar toe moeten met dit fenomeen, ik weet er alles van! Daarom ben ik intuitieve ontwikkeling cursus gaan geven. Ik leer mensen te werken met hun intuïtieve paranormale gevoel, zonder gezweef gewoon met twee benen op de aarde. Er wordt over dit beroep soms simpel gedacht, maar ik denk dat dit beroep zwaarder is dan wat als de meeste mensen en sceptici denken. Je moet een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Je hebt tenslotte met mens en dier te maken, en je draagt de verantwoordelijkheid om je vak met discretie en eerlijkheid uit te voeren.
Wil je meer weten kun je contact opnemen via het contactformulier of bellen naar
0653-337131. Voor inl. of een afspraak maken gaat alleen per telefoon, niet per mail.