NIEUW!!! Gerard Heutink PODCAST

De eerste podcast die gaat komen heet Het geheim van de basiliek van St. Hubert. Saint Hubert ligt in de Ardennen van België. De Basiliek heeft bijzondere krachten waar we naar opzoek gaan. Wij gingen in de workshop die ik gaf, er al heen. Maar dan  met de groepen cursisten. Maar nu wil ik het delen met mensen doormiddel van deze podcast.

Er komen potcasten die allemaal te maken hebben met het paranormale, en zeker  die te maken hebben met ontwikkeling  en leren omgaan met het paranormale.

In vele gevallen wordt er vreemd tegen het paranormale aangekeken, en vinden mensen je als raar en vreemd als je dingen opmerkt wat een ander niet ziet. en is er moeilijk over te comuniseren .

Maar er is meer tussen hemel en aarde veel meer als wat een mens kan bevatten. Ik zeg altijd, niets is gek het is gewoon zo. 

Binnenkort gaat de podcast van start met het geheim van de Basiliek van Sint Hubert

en ik hoop ik hiermee veel mensen te laten beseffen hoe het is om te leren omgaan met het intuïtieve. Het zullen leerzame podcasten worden. Ook muziek zullen we niet vergeten, daar zal ook  aandacht aan besteed worden.

Om een begin te maken met de podcast van Gerard Heutink staat er nu een meditatie: stervensverwerking wat ik samen met Andre Groote heb gemaakt.                                                                                                                                                             Druk op het logo beneden.