PODCAST-Gerard-Heutink

De eerste podcast die gaat komen heet Het geheim van de basiliek van St. Hubert. Saint Hubert ligt in de Ardennen van België. De Basiliek heeft bijzondere krachten waar we naar opzoek gaan. Wij gingen in de workshop die ik gaf, er al heen. Maar dan  met de groepen cursisten. Maar nu wil ik het delen met mensen doormiddel van deze podcast. Wij zijn ik en Loek Bouma naar St. Hubert gereden en hebben wonderlijke spirituele ervaringen opgedaan.

Er komen potcasten die allemaal te maken hebben met het paranormale, en zeker  die te maken hebben met ontwikkeling  en leren omgaan met het paranormale. Ook zullen de tarotkaarten aan bod komen.

In vele gevallen wordt er vreemd tegen het paranormale aangekeken, en vinden mensen je raar en vreemd als je dingen opmerkt wat een ander niet ziet. en is er moeilijk over te communiceren .

Maar er is meer tussen hemel en aarde veel meer als wat een mens kan bevatten. Ik zeg altijd, niets is gek het is gewoon zo. 

Ik hoop dat ik met deze  podcasten veel mensen te laten beseffen hoe het is, om te leren omgaan met het intuïtieve. Ook muziek zullen we niet vergeten, daar zal ook aandacht aan besteed worden.

                                                                                                                                   

3